USLUGE

Iskusite moderne usluge stomatologa u njihovom najboljem izdanju.

Tu smo da vam ponudimo potpuni spektar stomatoloških usluga i da vam pomognemo da dobijete potrebno liječenje.

NAŠE USLUGE

Vrhunske usluge stomatologa za savršen osmijeh!

Potpuna stomatološka njega prilagođena vašim potrebama.

Protetika

Naša zubotehnička laboratorija koristi najsavremenije tehnologije za izradu protetskih radova visoke kvalitete. Izrađuje individualne protetske radove koji savršeno odgovaraju vašoj anatomiji i estetici.

Implantologija

Implantati su trajno rješenje za zamjenu izgubljenih zuba, pružajući stabilnost i prirodan osmijeh. Ugrađujemo implantate s preciznošću i brigu o vašem osmijehu, vraćajući funkcionalnost i estetiku.

Endodoncija

Bol u zubima zbog infekcije korijenskog kanala može biti neizdrživ. Naš tim stručnjaka iz oblasti endodoncije će brzo i efikasno eliminisati infekciju, sačuvati zub i ublažiti vašu bol.

Estetska Stomatologija

Želite li blistav osmijeh? Mi vam možemo pomoći! Koristimo najsavremenije tehnike iz oblasti estetske stomatologije kako bismo vaše zube učinili bijelima, pravilno postavljenima i privlačnima. Bez obzira da li su vam potrebne izbjeljivanje zuba, viniri ili estetsko punjenje, postići ćemo rezultate koje želite.

Oralna Hirurgija

Naš tim oralnih hirurga vam pruža sigurnost i udobnost tokom svih oralnih operacija. Bilo da vam je potrebno vađenje umnjaka, ugradnja implantata ili rešavanje problema sa čeljustima, možete se osloniti na naše iskusne stručnjake.

Dječija Stomatologija

Znamo da je važno stvoriti pozitivan odnos prema stomatološkim pregledima još od najranijeg djetinjstva. Naši stomatolozi za djecu su strpljivi i obavezani na prevenciju i očuvanje zdravlja osmijeha vaše djece. Vaši mališani će se osjećati opušteno i sigurno u našoj ordinaciji.

Zakaži se već danas!

S velikim zadovoljstvom se brinemo o vašem oralnom zdravlju, koristeći najnovije moderne dentalne tehnologije.

Zakažite termin

Pozovite nas ili ispunite obrazac i kontaktirat ćemo vas. Trudimo se odgovoriti na sve upite u roku od 24 sata radnim danima.

Ortodoncija