O nama!

Posvećeni dentalnoj izvrsnosti, pružanjem najvišeg kvaliteta sterilizovanog prostora kako bi pacijenti brinuli o svojem oralnom zdravlju.

O NAMA

Dobrodošli u Family Dent!

Zadovoljstvo nam je pomagati vam da očuvate optimalno oralno zdravlje koristeći najnovije stomatološke tehnologije.

Naša Misija

Naša misija je pružiti vrhunsku stomatološku skrb koja se temelji na visokim standardima kvalitete, stručnosti i brizi o pacijentima. Nastojimo unaprijediti oralno zdravlje naših pacijenata kroz individualiziran pristup, obrazovanje i najnovije tehnologije. Naš cilj je osigurati osmijeh i zadovoljstvo svakog pacijenta.

Naša Vizija

Vizija naše stomatološke ordinacije je postati prepoznatljivim liderom u pružanju najbolje stomatološke skrbi u našoj zajednici. Želimo biti sinonim za kvalitetu, inovaciju i suvremeni pristup oralnom zdravlju. Nastavit ćemo ulagati u obrazovanje našeg osoblja, tehnološki napredak i bolju dostupnost stomatološke njege kako bismo omogućili svim pacijentima osmijeh koji zaslužuju.

NAŠE USLUGE

Sve usluge na jednom mjestu!

Redovne posjete stomatologu pomažu očuvati zdravlje cijelog tijela.

Protetika

Naša ordinacija pristupa protetici s pažnjom prema detaljima i personaliziranim pristupom za svakog pacijenta. Pažljivo pregledamo vaše oralno zdravlje, planiramo najbolje rješenje uz najnovije tehnologije i materijale, te izrađujemo protetska rješenja koja savršeno odgovaraju vašim potrebama.

Implantologija

Implantologija je grana stomatologije koja se bavi postavljanjem dentalnih implantata radi zamjene izgubljenih zuba, a naša ordinacija ističe se kao najbolji izbor jer kombinujemo stručnost sa najsavremenijom tehnologijom kako bismo osigurali trajna i estetski besprijekorna rješenja za naše pacijente.

Estetska Stomatologija

Estetska stomatologija je grana stomatologije koja se fokusira na poboljšanje izgleda osmijeha. U našoj ordinaciji, stručni tim pruža vrhunsku estetsku stomatologiju, koristeći najnovije tehnike i materijale kako bismo transformisali vaš osmijeh i pružili vam samopouzdanje koje zaslužujete.

ZAŠTO BAŠ MI!

Preko 20 godina iskustva i rada sa vama!

Osiguravamo sveobuhvatnu stomatološku brigu kako biste očuvali vaše oralno zdravlje i postigli blistav osmijeh.

Dentalni Implantati

Naša ordinacija nudi visokokvalitetne dentalne implantate za zamjenu nedostajućih zuba. Povratite svoj osmijeh i funkcionalnost sa sigurnošću i povjerenjem u naše stručnjake za implantologiju.

Estetska Stomatologija

Osnažite svoj osmijeh i obnovite svoje samopouzdanje uz naše usluge estetske stomatologije. Naši stručnjaci će vam pomoći postići blistav osmijeh koji će vas osvježiti i uljepšati.


Garantovani Rezultati

Garantujemo rezultate koji će vas zadovoljiti i osigurati vaše oralno zdravlje. Vaš osmijeh je naš prioritet, i trudimo se pružiti najbolje moguće usluge kako bismo postigli željene rezultate.

We always ready for your health

We take great satisfaction in helping you maintain optimal oral
health utilizing the most current dental technologies
CONTACT

Zakaži Svoju Besplatnu Konsultaciju!

Ispuni formu i budi korak bliže do blistavog osmijeha!

    Zakažite termin

    Pozovite nas ili ispunite obrazac i kontaktirat ćemo vas. Trudimo se odgovoriti na sve upite u roku od 24 sata radnim danima.

    Ortodoncija