PROTETIKA

ZA ISKREN SJAJAN OSMIJEH

Vratite vašim zubima prirodan izgled, snagu i potpunu funkcionalnost. 

Zakažite termin konsultacija kako bismo zajedno došli do najboljeg rješenja vašeg problema.

Rezervišite besplatan pregled

Ispunite prijavu, a mi ćemo vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

Zubne proteze

Naša ordinacija nudi visokokvalitetne zubne proteze koje će vam omogućiti osmijeh koji izgleda i osjeća se prirodno. Bez obzira na to koliko zuba nedostaje, naš tim stručnjaka za protetiku pružit će vam personaliziranu i udobnu protezu koja će vam vratiti samopouzdanje u svakodnevnim aktivnostima.

Krunice i mostovi

Kada je riječ o krunama i mostovima, naša ordinacija koristi najnoviju tehnologiju i visokokvalitetne materijale kako bi obnovila vaše oštećene ili izgubljene zube. Naš tim stomatologa pružit će vam trajna rješenja koja će se savršeno uklopiti s vašim prirodnim zubima i vratiti vam funkcionalnost i estetiku osmijeha.

Implantati

Implantati su izvanredna opcija za trajnu zamjenu izgubljenih zuba. U našoj ordinaciji, koristimo titanijumske implantate koji su sigurni i pouzdani. Bez obzira jeste li izgubili jedan zub ili više njih, implantati će vam omogućiti čvrst i stabilan oslonac za zubne krunice ili mostove, čineći vaš osmijeh potpunim.

Inlay i Onlay restauracije

Naše inlay i onlay restauracije su pravi spas za oštećene zube. Inlay se koristi za obnovu unutarnjih površina zuba, dok onlay pokriva veći dio zuba. Ove restauracije izrađujemo precizno kako bismo očuvali što više prirodnog zuba, pružajući vam trajna i funkcionalna rješenja za vaš osmijeh.

Fiksni protetski radovi

Naša stomatološka ordinacija i laboratorija izdvajaju se kao najbolji izbor za fiksne protetske radove iz nekoliko ključnih razloga:

Vrhunski stručnjaci: Naš tim sastoji se od iznimno stručnih stomatologa i tehničara sa dugogodišnjim iskustvom u fiksnim protetskim radovima. Posvećeni smo stalnom usavršavanju i praćenju najnovijih tehnika kako bismo vam pružili najkvalitetniju uslugu.

Napredna tehnologija: Naša ordinacija opremljena je najsavremenijom stomatološkom opremom i tehnologijom, što nam omogućava precizno izrađene i trajne fiksne protetske radove. Koristimo visokokvalitetne materijale kako bismo osigurali izvanrednu funkcionalnost i estetiku.

Personalizirani pristup: Svaki pacijent je jedinstven, pa pristupamo svakom slučaju individualno. Razumijemo vaše potrebe i želje te zajedno s vama razvijamo plan liječenja koji odgovara vašim specifičnim zahtjevima.

Kvalitetna laboratorijska izrada: Naša laboratorija odrađuje izradu protetskih radova unutar ordinacije, što nam omogućava potpunu kontrolu nad kvalitetom i brzinom izrade. To znači da možemo pružiti brze i pouzdane usluge.

Dugotrajni rezultati: Naši fiksni protetski radovi dizajnirani su da traju dugi niz godina. Fokusiramo se na funkcionalnost, udobnost i estetiku kako bismo vam osigurali trajne i zadovoljavajuće rezultate.

Mobilni protetski radovi

Kada je riječ o mobilnim protetskim radovima, naša stomatološka ordinacija i laboratorija izdvajaju se kao vodeći izbor iz više razloga:

Praktičnost i udobnost: Razumijemo da neki pacijenti, iz različitih razloga, ne mogu posjetiti ordinaciju. Zato nudimo uslugu mobilnih protetskih radova koja omogućava izradu protetskih rješenja u udobnosti vašeg doma ili lokacije po vašem izboru.

Ista kvaliteta, samo mobilno: Iako dolazimo do vas, kvaliteta naših mobilnih protetskih radova ostaje nepromijenjena. I dalje koristimo vrhunske materijale i tehniku kako bismo vam osigurali izvanrednu funkcionalnost i estetiku.

Personalizirani pristup: Bez obzira gdje se nalazili, vaše oralno zdravlje i potrebe su nam prioritet. Individualno pristupamo svakom pacijentu, pružajući vam priliku da aktivno sudjelujete u procesu izrade mobilnih protetskih rješenja prema vašim željama.

Brza usluga na terenu: Naša mobilna ekipa radi efikasno i profesionalno. Osiguravamo brze usluge na terenu, tako da možete što prije uživati u novim protetskim rješenjima.

Dugotrajni mobilni rezultati: Bez obzira radi li se o mobilnim protezama, mostovima ili drugim protetskim rješenjima, naš cilj je osigurati da vaši mobilni protetski radovi budu trajni i zadovoljavajući u svakom pogledu.

Pružamo vam besplatan pregled i konsultacije sa stručnjacima iz domena stomatologije, implantologije, ortodoncije i zubne tehnike

Zakažite termin

Pozovite nas ili ispunite obrazac i kontaktirat ćemo vas. Trudimo se odgovoriti na sve upite u roku od 24 sata radnim danima.

Ortodoncija