Implantologija

ZA SAVRŠEN OSMIJEH

Implantologija doprinosi očuvanju vaših prirodnih zuba i podiže opšti kvalitet vašeg života. Kontaktirajte nas kako bismo zajedno učinili pozitivnu promjenu. 

Rezervišite besplatan pregled

Ispunite prijavu, a mi ćemo vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

Inovativna Dentalna Tehnologija

Koristimo najnoviju dentalnu tehnologiju kako bismo osigurali preciznost, sigurnost i brzu rehabilitaciju. Zubni implantati zahtijevaju preciznost na mikroskopskoj razini, a naša oprema nam pomaže postići upravo to. Uz pomoć digitalnih rendgenskih snimaka, CAD/CAM sustava i drugih naprednih alata, možemo planirati i izvoditi implantološke postupke s nevjerojatnom preciznošću. Ovo osigurava da implantati budu savršeno usmjereni i da se postigne maksimalna stabilnost.

Udobnost i Bez Bolova

Brinemo o vašem komforu i bezbolnom iskustvu. Znamo da posjeta stomatologu može izazvati tjeskobu kod mnogih pacijenata. Zbog toga se trudimo stvoriti okolinu u kojoj ćete se osjećati opušteno i sigurno. Naši implantolozi su stručni u primjeni lokalne anestezije kako bismo smanjili bol i nelagodu. Osim toga, nudimo vam mogućnost sedacije ako se osjećate posebno tjeskobno ili trebate dulje postupke. Vaša udobnost i bezbolno iskustvo su nam prioritet.

Iskusni Stručnjaci

U srcu Family Dent je naš tim iskusnih implantologa. Naši stručnjaci obuhvaćaju bogato znanje i iskustvo u području implantologije. Bez obzira na složenost vašeg slučaja, imamo rješenje. Implantologija je kompleksna disciplina, a naši specijalisti su temeljito obučeni kako bi se nosili s najzahtjevnijim situacijama. Vaši zubi su u sigurnim rukama.

Implantološke intervencije

Zubni implant predstavlja nadoknadu korijena izvađenog zuba.

Cilindrični zavrtanj koji se postavlja u kost izrađen je od titanijuma i u potpunosti je biokompatibilan i mehanički otporan.

Može se ugraditi na mjestu jednog izgubljenog zuba ili biti osnova za postavljanje mostova u slučaju nedostatka više zuba u nizu.

Garancija je 10 godina uz pravilno održavanje oralne higijene i redovne kontrole kod svog stomatologa (1 do 2 puta godišnje).

Naš Pristup Implantološkim Intervencijama

1. Konsultacija i Planiranje

Prvi korak je detaljna konsultacija. Naši stručnjaci će pažljivo procijeniti vašu oralnu situaciju, razgovarati o vašim ciljevima i stvoriti personalizirani plan liječenja.

2. Postavljanje Implantata

Nakon planiranja, slijedi postavljanje implantata. Ovaj postupak obavlja se pod lokalnom anestezijom kako biste osjećali što manje nelagode.

3. Integracija Implantata

Implantati se ostavljaju da se integriraju s kosti, što može potrajati nekoliko mjeseci. Tijekom tog vremena, možete se osloniti na privremene rješenje kako biste održali funkciju žvakanja.

4. Postavljanje Krunice ili Proteze

Nakon što implantati postanu čvrsti, postavlja se krunica ili proteza. Ovi novi zubi će izgledati i funkcionirati poput vaših prirodnih zuba.

Pružamo vam besplatan pregled i konsultacije sa stručnjacima iz domena stomatologije, implantologije, ortodoncije i zubne tehnike

Zakažite termin

Pozovite nas ili ispunite obrazac i kontaktirat ćemo vas. Trudimo se odgovoriti na sve upite u roku od 24 sata radnim danima.

Ortodoncija